|
Najlepszy efekt przeglądania
w ( IE ) Internet Explorer
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Vincent Moderator

|
Wysłany: 23:14:35, 04 Wrz 2009 Temat postu: |
|
| Helena pisze: | He he
jak sama nazwa wskazuje jest to temat - podobno - poświęcony powitaniom
Ja mam tu sprawę do Vincenta .
Wakacje minęły .
Miałam nadzieję powiedzieć Ci słowo - Witaj !- osobiście !!!! i napić się z Tobą kawy osobiście !!!!
Z malkiem i jakimiś tajemniczymi facetami alkohol miał popłynąć tak ,że Zirhan już mi przyobiecał zbić z deseczek korab , żebyśmy nie potonęli w tym morzu C2H5OH i co ?
Kawa wietrzeje, alkohol paruje a Ciebie nie widać
To tyle , co tu miałam do powiedzenia |
“Helena” wakacje si wprawdzie skończyły, ale ja ich tak naprawdę jeszcze nie miałem. A tu tymczasem pogoda taka, jakby lato miało się wkrótce rozpocząć . Takiego lata nie pamiętam, jeszcze się nie zaczęło a już skończyło .
Kawę wypijemy już wkrótce, ale zanim to nastąpi, dopilnuj tego, o czym rozmawialiśmy. To jest teraz najważniejsze. Reszta to pesteczka . _________________ Pozdrawiam,
Wincenty Szymanski
http://RuchOfiarKsiezy.Org
Tel.: PL (022) 219-59-91 : CA + 416-900-3924
===============================
Od problemów, się nie ucieka a je rozwiązuje. Ten kto chowa ”głowę w piasek” wyciągnie, trupią czaszkę. |
|
| |
|
|
Powrót do góry
|
Helena ExspertPlus

|
|
| |
|
|
Powrót do góry
|
Vincent Moderator

|
Wysłany: 00:09:13, 05 Wrz 2009 Temat postu: |
|
"Helena" NIE DOPUSZCZAJ DO SIEBIE NIGDY ŻADNYCH NEGATYWNYCH MYŚLI. WYSTRZEGAJ SIĘ LUDZI O NEGATYWNYM MYŚLENIU. Negatywne myślenie to zaraza, która niszczy większość ludzi na tym świecie.
Pamiętasz, co mówią wielcy ludzie „to nie ja… to wiara twoja”. Myśli się materializują. Pamiętasz powiedzenie naszych rodziców, „z kim się zdajesz takim się stajesz” dodaj do tego, „o czym myślisz to otrzymasz to stanie się Twoim życiem”. Twoje myśli się materializują. Jeśli w umyśle masz śmietnik Twoje życie będzie śmietnikiem. Jeśli potrafisz WYCISZYĆ SWÓJ UMYSŁ, zrobić „format mózgu/twardego dysku” swojego umysłu i zabezpieczyć go „antywirusem” niedopuszczającym do niego „śmieci” to wygrałaś. Pamiętaj, że JESTEŚ PANIĄ SWOJEGO UMYSŁU I TYLKO TY, NIKT INNY.
To do tego, o czym rozmawialiśmy. _________________ Pozdrawiam,
Wincenty Szymanski
http://RuchOfiarKsiezy.Org
Tel.: PL (022) 219-59-91 : CA + 416-900-3924
===============================
Od problemów, się nie ucieka a je rozwiązuje. Ten kto chowa ”głowę w piasek” wyciągnie, trupią czaszkę. |
|
| |
|
|
Powrót do góry
|
Helena ExspertPlus

|
|
| |
|
|